Referenser

karin

För mig var kursen en omvälvande upplevelse som gav mig helt nya handtag, både vad gäller personlig utveckling och i mitt arbetsliv. Med hjälp av de NLP-tekniker jag lärde mig har jag nyligen tagit flera omvälvande beslut, plötsligt glasklart självklara. Jag är djupt tacksam över att jag gick kursen och använder mig dagligen av kunskaperna jag fick med mig därifrån.
Karin Alvtegen, Författare


bruce

Den häftigaste utbildning jag genomgått! Med många och snabba workshops byggde de professionella lärarna/instruktörerna upp hela NLP-konceptet tillsammans med oss deltagare.Det mest häpnadsväckande var att jag, med NLP-verktygen, så otroligt snabbt kunde se (för mig) okända sidor hos mig själv, förändra mina egna attityder, förhållningssätt och värderingar, och dessutom så enkelt och smidigt kunna leda andra personer till snabba, personliga framsteg.Att få klart för mig hur mycket jag påverkar andra människor med genomtänkt kroppsspråk, tonfall och frågeteknik var ett genombrott. Att också inse hur lite jag påverkar andra genom det jag säger, var en stark insikt.

I mitt ledarskap till vardags tillämpar jag nu direkt min nya ledarkompetens, som både stärker mig själv och dem jag arbetar tillsammans med. En verkligt kraftfull utbildning i personligt ledarskap och personlig utveckling, som överträffade alla mina förväntningar!

Stefan Bruce, VD/Seniorkonsult


AsaFransson_118x118

Det här är den bästa och viktigaste kurs jag gått. Kunskaperna jag fått om hur hjärnan reagerar på kommunikation i ord och tanke önskar jag att jag fått långt tidigare i livet. De två kurshållarna är djupt grundade i denna kunskap, de kompletterar varandra och undervisar med humor. ödmjukhet och perspektiv. Det bästa med kursen är dom många praktiska övningarna som gett mig avgörande insikter och verktyg för att leda mig själv och ”bli min egen terapeut”. Det har förenklat mitt liv och gjort mig mer ödmjuk inför min omgivning. Som rationellt skolad civilingenjör har jag överraskats av vilka stora resurser vi har genom vårt omedvetna och tillgången till det har mångdubblat mina möjligheter i livet. För mig som säljare har kunskaperna om språkmönster, att sätta mål och att snabbt kunna välja och byta tillstånd varit extra värdefulla.

Åsa Fransson, Säljare, Avega Group


chris-h

Kursen har gett mig en djupare insikt om betydelsen av kommunikation samt möjligheten at påverka riktningen genom att ställa tydliga och direkta frågor. Jag har också insett kraften i vad vi själva kan åstadkomma med professionell vägledning för oss själva, när det gäller mål och fortsatt utveckling i rätt riktning. Jag önskar alla skulle få möjligheten att gå denna kurs.
Chris Hamrin, Clinical Project Manager Delivery Leader, AstraZeneca


kajsa_nordborg

Äntligen en kurs som jag har haft glädje och nytta av både privat och i jobbet även långt efter avslutad utbildning.
Det är fantastiskt vad man kan åstadkomma med kommunikation och hur man med relativt enkla medel kan hjälpa sig själv och andra.
Mixen mellan teori och de många övningarna gjorde att jag fick NLP under skinnet. Kursen gav mig ovärderliga verktyg som har hjälpt mig i svåra situationer i livet. En omvälvande kurs där jag trots detta kände mig trygg i de kunniga instruktörernas händer. Jag önskar att jag hade haft de kunskap jag fick på kursen tidigare i livet.Kajsa Nordborg, Skandia


michael-djurgardsbron-webb_120px

Jag gick NLP-kursen i februari 2009 och den har redan betytt en hel del i mitt liv. Det tråkiga är att jag önskat att jag gått kursen för länge sedan. Jag tänker på de 20 åren som jag arbetade som polis i Stockholm. Många av de problem som jag kom i kontakt med hade säkert kunnat få en smidigare lösning om jag haft tillgång till NLP-tekniker jag nu lärt mig. Att sätta sig in i motparten man ska ingripa mot, eller skapa möten i ett samtal är något jag skulle haft stor glädje av.I mitt nuvarande yrkesliv som föreläsare och författare kan de olika NLP-redskapen skapa möjligheter och vara till stor hjälp. Förberedelser inför föreläsningar går nu mycket smidigare. Tänk, jag har nu redan varit och föreläst på polisutbildningen i Växjö, i mitten av mars, och detta en månad innan föreläsningen har ägt rum. Med NLP har jag genom tanken lyckats att komma till platsen och se min egen föreläsning. Det känns skönt och tryggt.I höst kommer min tredje bok “Rädda Sverige”. Mitt problem har varit motivationen att skriva. Med NLP har jag lycktas höja motivationen från tre på en tiogradig skala till tio. Jag rekommenderar er alla varmt denna utbildning.

Michael Lundh, f.d. polis, författare och föreläsare, www.michaellundh.se


annette3

NLP Praktiker kursen i Tommy och Stefans regi var det bästa jag gjort för min personliga utveckling. Jag kom till nya insikter både om mig själv och min närmsta omgivning och detta i den trygga och öppna miljö som kursledarna skapade. Jag är nu helt nikotinfri men bär fortfarande på de extra 3 kg jag drog på mig pga allt smågodis och alla bullar som bjöds under kursens gång! Ser fram emot fortsättningskursen (som i mitt fall då får gå i självbehärskningens tecken) och en sommar med getingar i badbyxor och hög hatt!
Anette Pettersen, Cidesco diplomerad hudterapeut/Massör, www.whila.se


sundvik

Kursen har gett mig ett nytt sätt att se på människor och hur jag bemöter dem. Har även fått en otrolig AHA-upplevelse på mitt eget agerande och hur jag kan förändra mina tillstånd. Jag rekommenderar starkt att gå utbildningen.
Michael Sundvik, Management konsult, Imant AB